Najkraći frankofoni filmski festival – 2. put

Prošle je godine Francuska alijansa Zagrebu u suradnji sa Star film festivalom iz Siska pokrenula Najkraći frankofoni filmski festival koji se održava u veljači, najkraćem mjesecu u godini, s najkraćim frankofonim filmovima.

Ove godine NFFF održava se u nešto drugačijem izdanju – održava se virtualno, na platformi Zoom, s nešto izmijenjenom koncepcijom i s humanitarnim karakterom.

Proces nastanka filma kroz kratke video reportaže predstavit će glumci, redatelji, animatori, kritičari i selektori filmskog festivala koji će ispričati kako svaki od njih doprinosi nastanku filma i njegovoj promociji. Sudjeluju Boško Picula, Kristina Krepela, Matija Holjevac, Martina Mladenović, Urša Raukar, Mario Kovač, Kristina Opić, Vid Bešlić i Ivan Ramljak.

Pogledat ćemo i kratke filmove nastale na radionicama za djecu našeg partnera Kino kluba Sisak kojemu ovim putem želimo pomoći u obnovi prostorija te u nabavci nove opreme, budući da su i prostori i oprema koju su imali stradali u potresu.

Pozivamo vas da nam se pridružite na filmskom putovanju u subotu 27. veljače u 17 sati na platformi Zoom te da sudjelujete u humanitarnoj akciji za Kino klub Sisak

Link za gledanje: https://zoom.us/j/92664103494

Meeting ID: 926 6410 3494

Više obavijesti o humanitarnoj akciji možete pronaći ovdje:

http://kks.hr/omogucimo-daljnji-rad-mladim-filmasima-iz-siska/