Upisi

Da bismo ubrzali i pojednostavili postupak upisa, molimo Vas da ispunite Online prijavnicu za upis. Ispunjavanjem Prijavnice niste još upisani, već trebate doći u prostorije škole u vrijeme upisa te potpisati Ugovor i uplatiti članarinu i prvu ratu školarine. Ukoliko imate pitanja vezana uz upis ili ispunjavanje ove Prijavnice, molimo kontaktirajte nas telefonom: 01/4818-292 ili e-mailom: zagreb@alliance-francaise.hr

Online prijavnica za upis

Upisi za početnike obavljaju se u lipnju i u rujnu, polaznici s predznanjem mogu se upisati tijekom cijele školske godine u neku od postojećih grupa.

PREDŠKOLCI

Za predškolce koji se upisuju prvi put u 1. godinu poludnevnog vrtića, predbilježbe se predaju od 15. siječnjado 15. lipnja za sljedeću školsku godinu koja počinje u rujnu.

Za predškolce koji prelaze u drugu odnosno treću godinu poludnevnog vrtića, upisi za slijedeću školsku godinu obavljaju se u lipnju i u rujnu. Ukoliko ima mjesta u grupama upisi su mogući tijekom cijele godine.

SVI OSTALI

Upisi u odgovarajući tečaj – ovisno o stupnju predznanja – za slijedeću školsku godinu obavljaju se u lipnju i rujnu. Za polaznike s predznanjem naknadni upisi su mogući tijekom cijele godine u grupe u kojima ima mjesta.

Prilikom upisa potrebno je uplatiti članarinu i prvu ratu školarine.