4. festival NFFF

S velikim zadovoljstvom pozivamo vas na naš 4. po redu Najkraći frankofonski filmski festival – NFFF koji će se održati u petak 17. veljače 2023. u 17h30 u Medijateci Francuskog instituta. Na festivalu će biti prikazano 9 kratkih filmova koje je odabrao stručni žiri, a publika će među njima proglasiti pobjednika. Na festival je ove godine pristiglo 10 filmova iz 6 zemalja.

NFFF 4 ima novost- svi koji ne mogu prisustvovati uživo na projekcijama 17.2.2023. u 17h30 u Medijateci Francuskog instituta, Preradovićeva 5, mogu pogledati sve filmove (njih 9) koje je izabrao naš žiri (Boško Picula, Snježana Tončić i Ivana Čubrilo) na našem NFFF youtube kanalu https://www.youtube.com/channel/UCNx6GvWNw0enmaHPHeDX0hA  te glasati na slijedećem linku s ocjenama od 1 (najmanja) do 5 (najveća) https://docs.google.com/forms/d/1KWATyI2JEBHqPYMDBHNxpdhE54V46PwswIvQX0O6DdI/edit  (ukoliko budete imali poteškoća s otvaranjem google docsa putem Firefoxa molimo da probate s nekim drugim preglednikom)

Glasanje je otvoreno 16.2.2023. od 7 ujutro do ponoći. Svi glasovi će se zbrajati s glasovima s projekcije uživo i na taj način ćemo izabrati novog pobjednika ovogodišnjeg Najkraćeg frankofonskog filmskog festivala kojemu se uručuje glavna nagrada LA TOUR VEDETTE. Osim glavne nagrade festivala, imamo i nagradu žirija koju ćemo također objaviti 17.2. 2023. Sretno svim učesnicima i ostanite u tijeku s novim događajima NFFFa!

Vaš NFFF tim

Vidimo se u petak na četvrtom NFFF-u, jeeeeeeee!