La réunion LEMON

Dragi članovi Kluba! Zahvaljujemo se svima koji su s nama podijelili prvu večer druženja u LEMON-u. Pokrenuli smo nove teme i nove sadržaje koje bismo željeli podijeliti s Vama. Pozivamo Vas da nam se pridružite i odgovorite na naš poziv.

Obzirom na nove aktivnosti koje planiramo za ovu godinu bili bismo zahvalni kada biste nam odgovorili želite li ostati članovi Kluba i jeste li zainteresirani za uključivanje u aktivnosti Kluba.

Također, ako do sada niste uplatili članarinu molimo Vas da to učinite na sljedeći način:

Primatelj: FRANCUSKA ALIJANSA ZAGREB
Iznos: 70 kn (50 kn za studente i umirovljenike)
Opis plaćanja: ČLANARINA ZA KLUB
Žiro-račun: 2360000 -1101476928

Prije svega najavljujemo pokretanje konverzacijskih grupa francuskog jezika koje bi se održavale u prostorijama Francuske Alijanse Zagreb u Petrinjskoj 7/IV, petkom u popodnevnim satima. Stoga Vas molimo da nam se javite bilo kao voditelj konverzacije ili kao sudionik u konverzacijskim grupama. Ovisno o Vašem odazivu definirat ćemo grupe i termine.

Ovim pozivom ujedno najavljujemo novo druženje, povezano s danima Frankofonije, u klubu LEMON, Gajeva 10, u četvrtak, 29. ožujka 2012. godine u 19:00 sati s gospodinom Dubravkom Majnarićem povodom 50 godina od smrti Edith Piaf i najavom albuma i svjetske turneje Patricie Kaas posvećene Edith Piaf.

Vaša Koordinacija Kluba